Nieuws

FD zegt: Tekort aan personeel? Opleiden is een oplossing

Het gaat goed met ondernemend Nederland. De economie groeit en er is volop vraag naar producten en diensten. Veel bedrijven zijn dan ook naarstig op zoek naar goed opgeleid personeel. En juist dàt kan nu een probleem zijn.
Mathijs Bouman (journalist en econoom) schrijft in het FD van vrijdag 16 november: ‘Denk niet dat je nog geschikte kandidaten kunt vinden, maar jaag op ongeschikte kandidaten en maak die via training en opleiding geschikt voor het werk!’. Hij verwijst in zijn artikel naar het lage groeicijfer van het derde kwartaal en zegt dat vooral het tekort aan vakkrachten dit belemmert.
Herkenbaar? Handel dan snel, want je wilt niet dat de groei van jouw onderneming ook stagneert omdat er te weinig personeel beschikbaar is. Neem daarom arbeidskrachten aan die wellicht niet alle specifieke ervaring hebben en leidt ze op de juiste manier op!

Dus wil jij jouw personeel supersnel inwerken?
Maar ook:
• dat iedereen altijd zijn parate kennis op peil heeft?
• meer kwaliteit en efficiëntie creëren met minder kosten?

Met online e-training en praktijkopdrachten kun je jouw (toekomstige) medewerkers opleiden binnen de eigen werksituatie. Hierdoor kunnen ze snel aan de slag en wordt er direct resultaat behaald.
De Bodel Academie heeft hier veel ervaring mee. Onze bedrijfsacademie is geschikt voor elke branche en wordt volledig op maat aangeboden. Jouw eigen specifieke vraagstukken, met eigen beeldmateriaal voor extra herkenning, weergegeven in je eigen huisstijl en op een leuke manier digitaal (en interactief) ingericht, zodat het dag en nacht te raadplegen is. Want: hoe meer je Bodelleert, hoe beter je presteert!
Ook interesse?
Neem contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bezoek onze website: www.bodelacademie.nl