Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

De Bodel Academie is opgericht vanuit Bodel Inspireert: een organisatieadviesbureau. Bodel Inspireert werkt al jaren met de principes van continu verbeteren en zag dat de borging van de verbeterde processen vaak lastig te realiseren is. Dus daarom is aan het borgen van het verbeterproces een extra schakel toegevoegd. Door verbeterideeën – naast vertellen – eenduidig via een module in de organisatie in te bedden, krijg je gegarandeerd dat beeld wat nodig is, daar waar het nodig is. Want we zagen dat bij onze klanten prachtig geïmplementeerde verbeterideeën na een tijdje wegebden.

Ook zagen we dat we terwijl we goede verbeterideeën invoerden de nieuwe medewerkers zelfs de basiszaken niet beheersten. Zo ging heel veel tijd verloren aan onbekendheid van allerlei (huis)regels en standaardprocedures, die maken dat je dagelijks zelfstandig je weg kan vinden binnen het bedrijf. Daardoor kan het alleen al dagen/weken duren voordat nieuwe medewerkers de gewenste bijdrage kunnen leveren aan het resultaat.
Dus gingen we op zoek naar een manier om bepaalde zaken simpel en effectief up-to-date te houden.

En zo ontstond het idee van de Bodel Academie! Gezien de lage prijs ten opzichte van andere e-training aanbieders mag het duidelijk zijn dat we vooral in
   een behoefte willen voorzien die bij MKB bedrijven anders financieel moeilijk te vervullen is.

Dus vandaar ons motto: hoe meer je Bodelleert, hoe beter je presteert!
Wij hopen natuurlijk dat jouw organisatie dat ook kan ervaren.

Omdat ook de Academie een continu lerende organisatie is, vragen we ook telkens om feedback aan de deelnemers. Die mogen reageren, al hoeft het niet.
En ook natuurlijk in het algemeen: heb je onze Academie ervaren, we horen graag je reactie!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.